Restauranter i Nice

restauranter-nice

De seneste par år, har Nice undergået en dramatisk forvandling takket være omfattende renovation af byen. Dette har medført en enorm mængde restauranter og bistroer som har beriget den allerede rige franske kulinariske kultur i Nice.

Nice byder, som resten af Frankrig, på en førsteklasses kulinarisk oplevelse. Besøgende tilbydes en stor variation af retter, alle i bedste kvalitet – selv i lokale, familieejede restauranter.
Her er nogle af de bedste restauranter i Nice.

Chantecler

Address: 37 Promenade des Anglais, 06007

Phone: 04 93 16 64 00

Chantecler er uden sidestykke den mest luksuriøse restaurant i Nice. Den er beliggende i det berømte Negresco Hotel og kan nås ved at gå gennem lobbyen på hotellet. Restauranten er også kendt for at tilbyde noget af det bedste mad I byen med en varieret menu og et fantastisk udvalg af vine. På trods af at det er en eksklusiv restaurant tilbyder Chantecler også sammensatte menuer til en overraskende lav pris hvilket er lige så gode som deres a la carte tilbud.

La Reserve de Nice

Address: 50 Blvd Franck Pilatte

Phone: 33 (0)4 97 08 14 80

Denne lille restaurant har en af de mest fantastiske panoramaudsigter I Nice, med udsigt lige ud til havet fra deres berømte terrasse. Denne udsigt komplementerer naturligvis udsøgte retter perfekt.

Restaurant Keisuke Matsushima

Address: 22 ter Rue de France, 06000

Phone: 04 93 82 26 06

Keisuke Matsushima er en af de meget få restauranter i Frankrig som har fået en Michelinstjerne, hvilket placerer den hos eliten blandt lignende restauranter i Nice. Restauranten er for nyligt blevet renoveret og har fået en langt mere moderne stil, der har givet stedet en mere kosmopolitisk atmosfære, hvilket passer perfekt til deres udvalg af retter.

Bistrot d’Antoine

Address: 27 Rue de la Préfecture Nice – 06000

Phone: 04 93 85 29 57

På trods af at stedet blev åbnet for et par år siden, så har Bistrot d’Antoine hurtigt opnået status som et af de mest populære steder for bade lokale og turister, som kommer for at opleve den traditionelle mad fra Nice i en intim bistro stemning.

Diamant Noir

Address: 34 Rue Beaumont, 06300

Phone: 04 93 89 69 60

Et af de bedste aspekter ved Diamant Noir er at restauranten er fuld af kreativitet og innovation. Dette medvirker til at stedet kommer på nye retter næsten dagligt, hvilket samtidig gør det værd at besøge restauranten mere end én gang. Madens kvalitet og udbuddet af vin er udsøgt og atmosfæren i restauranten er meget stilet og chic.