Shopping i Nice

shopping-nice
Nice anses af både lokale og besøgende for at den franske rivieras sjæl, og byen føles som et sandt paradis lige ved den franske kystlinje.

Nice huser en spektakulær udsigt og en bred vifte promenader og boulevarder, hvor besøgende kan finde næsten ethvert verdenskendt mærke, såvel som lokale forretninger og markeder.

Med alt dette er Nice blevet et paradis for indkøbshajer. Her hvor det seneste inden for mode, kunst, souvenirs og mere kan findes til priser der passer til ethvert budget.

Med det sagt, tager vi et nærmere syn på nogle af de mest betydelige indkøbscentre og butikker i Nice.

Galeries Lafayette

Address: Massena 6, Avenue Jean Medicin, BP1399, 06607

Lafayette Galleries er kendt for at være stedet for alle som interesserer sig for varer i høj kvalitet og mode, da stedet tilbyder en utrolig vifte af ting, i alt fra souvenirs til verdens mest eksklusive designertøj. Hvad der også gør Lafayette meget attraktiv for besøgende er butikkens størrelse. Her blandes den intime følelse fra en lille butik med udbuddet og størrelsen fra et stort indkøbscenter.

Centre Commercial Nice Etoile

Address: 30 avenue Jean-Médecin

Etoile er uden sidestykke det største indkøbscenter i Nice og meget overraskende, er det det andet største indkøbscenter i landet målt på salg. Indkøbscenteret tilbyder en lang række varer, såsom møbler, bøger, parfume og meget mere solgt i mange forskellige butikker.

Nice TNL

Address: 15 Boulevard Gén Louis Delfino

Nice TNL er et af de ældste indkøbscentre i Nice, og har i mange år båret byens indkøbstradition. Indkøbscenteret er placeret midt i byens centrum, har næsten 30,000 m2 og er forbundet til det kendte Carrefour hypermarked, hvilket lokker endnu flere besøgende til hver dag.

Perle d’Azur

Address: Rue Messina

Perle d’Azur er en lille butik, der selvom den er lille, har et enormt udbud I souvenirs. Butikken har et ekstremt venligt og hjælpsomt personale. Butikken tilbyder næsten den perfekte indkøbsoplevelse for besøgende, som søger små og billige butikker, men samtidig ønsker gaver i god kvalitet, som de kan forære venner og familie.

The Henri Auer Chocolaterie

Address: 7 rue St-Francois-de-Paule, Vieux-Nice

Som navnet måske antyder, så sælger denne lille chokoladebutik nogle af de bedste godter i Frankrig. Butikken tilbyder en bred vifte af chokolader, som alle er værd at prøve og deres mest populære godte er deres krystalliserede frugt, som dagligt lokker i hundredvis af besøgende til butikken.